Stranice

srijeda, 12. listopada 2016.

Osvojite besplatnu plesnu poduku!


Navratite na naš štand na sajmu vjenčanja Wedding EXPO od 14. do 16.10. i sudjelujte u našem nagradnom natječaju!




NAGRADNI NATJEČAJ: Mi smo za ples

Za mladence koji posjete sajam vjenčanja Wedding EXPO u West Gateu od 14. do 16.10.2016., pripremili smo nagradni natječaj u kojem mogu sudjelovati i osvojiti 
BESPLATNU PLESNU PODUKU za mladence u trajanju od 5 individualnih sati.

Kako biste sudjelovali u natječaju potrebno je fotografirati se na našem štandu u simpatičnoj/smješnoj/romantičnoj plesnoj pozi te tu fotografiju podijeliti na svom Facebook ili Instagram profilu uz hashtag #MiSmoZaPles 
(objava u postavkama mora biti javna kako bismo ju mi vidjeli).

Najkreativniji i najsimpatičniji mladenci koji naš žiri obore s nogu osvajaju 
BESPLATNU PLESNU PODUKU za mladence u trajanju od 5 individualnih sati.

Pravila natječaja

Priređivač nagradnog natječaja je Prvi ples, plesna poduka za mladence by Hrvoje Kraševac & Sara Stojanović, Zagreb

Pravila sudjelovanja

Za sudjelovanje je potrebno fotografirati se u plesnoj pozi na štandu Prvog plesa na sajmu vjenčanja Wedding EXPO u West Gateu, objaviti fotografiju na svom Facebook ili Instagram profilu uz hashtag #MiSmoZaPles a objava mora biti javna.

Natječaj traje od 14.10.2016. od 9h do 16.10.2016. do 21h. Imena dobitnika bit će objavljena 22.10.2016. u 10h na Facebook i Instagram profilu Prvog plesa te na blogu prviples.blogspot.com.

Fond nagrada

BESPLATNA PLESNA PODUKA za mladence, 5 individualnih sati

Nagrada nije prenosiva a dobitnici su dužni javiti se u roku od 24h od objave dobitnika porukom u inbox na Facebook ili Instagram profilu / e-mailom na info.prviples@gmail.com / pozivom na 095 5266 699.
Dobitnici su dužni s podukom započeti do 15.01.2017. u prostorima Prvog plesa.

Uvjeti

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da dostavljeni podaci i materijali mogu biti korišteni od strane Prvog plesa za slanje promotivnog newslettera, SMS poruka i u druge promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos. Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdani razlog. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila.

Nema komentara:

Objavi komentar